top of page

HVA VI TILBYR

Vi tilbyr ulike typer produksjoner innen musikk og lydbilde. Ta en prat med oss og hør hvordan vi kan hjelpe deg med ditt prosjekt.

7B9A1967.jpg

Vignetten til en podcastepisode, gir lytteren et førsteinntrykk av stemningen til serien. Vi komponerer originalmusikk som passer ditt uttrykk, og du får 100% rettighetene til denne musikken. Da kan du for eksempel også bruke denne kjenningsmelodien i markedsføringen din på sosiale medier. 

7B9A2356.jpg

Spillmusikk er med å diktere energien og stemningen fra start til slutt for spillerne.
Fra hovedtemaer med sticky earworms til intens bossmusikk og alt i mellom. Vi hjelper deg å finne det riktige soniske utrykket for ditt spill.

7B9A1846.jpg

Musikk som er skreddersydd til film, løfter den totale opplevelsen, og er med å styrke budskapet i hver scene. Vi komponerer det lydbildet du ser for deg, som skaper den følelsen du ønsker hos seerne. Filmmusikken vi komponerer kan være alt fra et enkelt pianolandskap, til orkesterte komplekse stykker.

7B9A2029_edited.png

Kjenningsmelodien til en reklame kan være med å forsterke minnet av et produkt eller en tjeneste. Musikken i en reklamefilm kan være avgjørende for hvordan forbrukeren oppfatter produktet eller tjenesten. Innhold promotert i for eksempel sosiale medier, kan få et drastisk løft med den riktige musikken. 

bottom of page